Productie

U kunt bij ons terecht om uw kledingartikelen en andere textielartikelen te laten produceren. Na een evaluatie van uw aanvraag bieden wij u een overzicht van alle kosten tot aan uw gewenste bestemming. Het productieproces bestaat over het algemeen uit:

1. Aanvraag

Het productieproces begint met uw aanvraag, waarbij u uw ideeƫn en specificaties van een kledingartikel of andere textielartikel aangeeft. Voor een kostenberekening zijn de volgende gegevens van belang: gewenste aantallen per ontwerp, kleur, materiaalkeuze en eventueel een foto, tekening of voorbeeldartikel.

2. Monster

ARA bv heeft een foto, tekening of voorbeeldartikel nodig om een monster te kunnen maken. Vervolgens wordt een kledingmonster gemaakt en gefotografeerd. Nadat u akkoord bent gegaan op basis van deze foto, levert ARA bv een monster op uw adres. Voor het produceren van de monsters rekenen wij een vaste vergoeding per aanvraag. Monsters worden gemaakt van soortgelijke kwaliteit stoffen op voorraad. Gemiddeld krijgt u na uw aanvraag binnen twee weken een monster afgeleverd op uw adres in Nederland.

3. Productie

Wanneer u akkoord bent gegaan met de monster, wordt de productieovereenkomst getekend en start ARA bv de productiefase. Na een nader overeen te komen aanbetaling wordt de productie opgestart. Indien gewenst wordt er na het inkopen van de stoffen en fournituren nog een monster gemaakt. ARA bv hanteert geen wachttijden, uw bestelling wordt meteen in productie genomen. Het gemiddelde productietijd is afhankelijk van het aantal stuks.

4. Kwaliteitscontrole

De kwaliteitscontrole van uw kledingartikelen en andere textielartikelen wordt door ARA bv zelf uitgevoerd op de locatie van de productiefaciliteit. Mocht er desondanks een artikel met productiefouten worden afgeleverd, dan kan deze opgestuurd worden naar ons hoofdkantoor in Nederland. Na inspectie wordt het artikel door ARA bv vergoed.

5. Verpakking en verzending

ARA bv verzorgt de transportverpakking voor uw kledingartikelen en andere textielartikelen. Ook zullen wij zorg dragen voor het transport van Armeniƫ naar uw gewenste bestemming in Nederland. Afhankelijk van het gewicht en uw wensen zullen wij uw artikelen per vrachtauto, luchtvracht of zeevracht verzenden. De levertijd is afhankelijk van het gewicht, het aantal goederen en de gewenste bestemming.